VÅR MÅLSÄTTNING ÄR ATT ALLTID HA NÖJDA KUNDER DÄR VI GÖR FAKTISKT OCH REELL NYTTA

develoq arbetar med kunder i en mängd olika branscher.

VI ÄR SPECIALISTER PÅ STRUKTURERAD OCH SYSTEMATISK VERKSAMHETSUTVECKLING

Vilka är våra kunder?

Nedan kan du se ett urval av kunder som vi hjälper att utveckla verksamheten. Vissa kunder hjälper vi att ISO-certifiera verksamheten och för andra kunder tillför vi struktur och systematik för att rusta verksamheten vid t.ex. tillväxt eller andra utmaningar. Du kan också läsa mer om vad våra kunder tycker om oss och våra tjänster under rubriken Referenser

 

Mantum
MANTUM är ett av Sveriges största transport- och logistikföretag med mer än 300 personer sysselsatta. MANTUM erbjuder tjänster inom bygg- och anläggningssektorn, miljö- och återvinning samt godstransporter - från lokal till internationell transport, spedition, lagertjänster, tulltjänster, tredjepartslogistik, specialtransporter och distribution.

Triolab
TRIOLAB är en av Sveriges ledande samarbetspartners inom in vitro-diagnostik med 50 medarbetare i, framför allt, Göteborg och Stockholm. Triolab har systerföretag i Norge, Danmark och Finland.

Livtjänst
Livtjänst är ett nytänkande företag med gedigen kompetens och erfarenhet. Företagets grundpelare är trygghet, service och kvalitet. Livtjänst har ett helhetsgrepp kring evenemangsberedskap, livräddning och utbildning.

Revizz
Revizz är en modern redovisningsbyrå som hjälper företag med tjänster inom redovisning som skapar ordning och reda, tar fram rätt beslutsunderlag och förenklar deras ekonomihantering.

Topline Profil
Topline etablerades 1988 och är specialister på identitetsskapande företagskläder och presentreklam. Företaget har som målsättning att skapa starka, företagsanpassade profillösningar och förse sina kunder med nyheter och service i toppklass. Topline hjälper sina kunder att stärka relationer såväl externt som internt. 25 år i branschen borgar för stor erfarenhet och hög kompetens. Topline har har ett väletablerat nätverk med leverantörs- och distributions- kontakter världen över.

Json Handels
Json Handels erbjuder lösningar för profilering, arbetskläder och profilprodukter. Json Handels har 40 års erfarenhet av att bygga varumärke och skapa synlighet. Verksanheten finns på 7 orter med huvudkontor i Gnosjö.