MÖT FRAMTIDENS KRAV VÄL FÖRBEREDD

Grunden till develoq handlar om en ständig strävan mot att bli bättre

Develoq startades utifrån en värdegrund baserad på en ständig strävan mot utveckling och förbättring i kombination med struktur och systematik.

HUR FÅR VI MAXIMAL UTVÄXLING I VERKSAMHETEN SAMTIDIGT SOM VI MINIMERAR DE RISKER VI STÄLLS INFÖR?

develoq - Utveckla med kvalitet

develoq startade sin verksamhet i februari 2018. Bakom företaget står Carl Nordh, som har en lång historik som entreprenör, VD och affärsutvecklare.

”Jag kom in på kvalitet och miljö för några år sedan, då jag var med och grundade en verksamhet som arbetar med utveckling av en mjukvara för avvikelsehantering. Jag insåg då vilket spännande område detta är. Kvalitet är grunden i varje företags konkurrenskraft. Med struktur och systematik undviker man effektivt att gå i samma fällor mer än en gång eller att göra om samma misstag om och om igen. Med samma struktur och systematik kan man bygga den bästa arbetsmiljön, minimera negativ påverkan på miljön och skapa en framgångsrik verksamhet. Att få möjlighet att hjälpa företag att bli bättre och öka sin konkurrenskraft, med förhållandevis enkla åtgärder är en enorm tillfredsställelse.”

Carl Nordh, ägare och grundare, develoq

Carl är civilekonom i grunden och började sin bana inom Bilia-koncernen, med olika roller inom affärsutveckling och verksamhetsutveckling, först i Norge och Danmark, sedan som VD för Autobytel Sverige AB under 4 år. Under den tiden breddades ägandet i bolaget med företag som Continental AG, Pon Holdings bg, Brummer & Partners m fl. Under 4 år utvecklades Autobytel (se www.autobytel.com) till en av Sveriges mest besökta webbplatser.

Sedan Bilia-tiden har Carl arbetat som entreprenör och affärsutvecklare, bl a inom konceptet Sidewalk Express Internet Points där han byggde upp en verksamhet med över 30 Internetcaféer i Mellansverige, från Linköping ner till Göteborg, och fick flera utmärkelser för sitt arbete.

Carl har startat ett flertal webbaserade tjänster. Han är också, sedan 2006, ordförande i företagareföreningen på Göteborgs Centralstation. Carl har dessutom arbetat som Director Consultant inom affärsnätverket BNI, som utbildningskonsult inom Business Performance samt med utvärdering av ledningsgrupper, inom konceptet MINDeX.

Carl har, sedan 2013, varit med och drivit utvecklingen av en mjukvara för avvikelsehantering, Softmore IMPROVE. Avvikelsehantering är en viktig del av varje företags kvalitetsarbete.

Under 2017 arbetade Carl som kvalitets- och miljökonsult för ISO-Konsult AB, en av Sveriges äldsta aktörer inom kvalitet och miljö.

I februari 2018 startade Carl develoq AB och jobbar idag med kunder i ett flertal olika branscher.

Carl är även godkänd tredjepartsrevisor inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö och arbetar som underleverantör till ett ackrediterat certifieringsbolag.