BRA BESLUT BASERAS PÅ KUNSKAP

”Information uttrycker kunskap eller budskap i en konkret form, och består ofta men inte alltid av en samling fakta”
- Wikipedia

SAMLAD INFORMATION FÖR DIG

I vår FAQ finner du svar på många frågor. I vår blogg skriver vi om aktuella händelser som vi tror kan vara intressant för dig

För oss är det viktigt att våra kunders beslut baseras på så komplett information som möjligt. Våra svar på vanliga frågor från våra kunder finner du under FAQ.

Löpande ny information publicerar vi i vår blogg. Här försöker vi också skriva om generell information som kan vara av intresse, kopplat till kvalitet och miljö. Det kan handla om best practise, ny lagstiftning, eller annat som vi vill dela med oss av.

Här kan du också läsa om alla stegen fram till certifiering enligt en eller flera av ISO-standarderna.

Blogg

Här i vår blogg tar vi information och ämnen som vi tror kan vara av intresse för dig, kopplat till kvalitet, miljö och arbetsmiljö. 

FAQ

I vår FAQ samlar vi svar på frågor som ställs till oss och där vi tror att svaren kan intressera fler. Här beskriver vi också mer om hur våra tjänster fungerar.

ISO-certifiering steg för steg

Här beskriver vi hur en ISO-certifieringsprocess går till och hur vi hjälper er från ert utgångsläge fram till certifiering.

BEGÄR OFFERT

Steg 1 är att ni får ett förslag från oss utifrån vad ni behöver hjälp med. Ange ert behov så återkommer vi med en förutsättningslös offert.